// Artikel om

5 gratis tips för viktminskning

Tillagd i kategorin Hälsa, Kost, Kroppen, Vikt

Varför ska man betala för något som man kan få gratis? I denna artikeln tänkte jag berätta för dig hur du kan förlora flera kilo på bara några veckor, även dagar om du följer det från punkt 1.Men först och främst så måste du vara med 100% på att du vill gå ner i vikt, annars så kan det vara svårt. Men det märker vi snart då första punkten är ganska hård!

1. Gå direkt till ditt skafferi och släng allt som är onyttigt. Chips, godis, choklad, kakor och annat som du själv vet inte är nyttigt. Undanhåll igen för dig själv! Ja, jag vet att det är slöseri med pengar, men detta måste göras då du verkar ha svårt att gå ner i vikt. Annars så hade du inte läst så långt i denna artikeln som du nu gjort, så släng det nu innan du gå vidare till punkt 2.

2. Börja motionera 45 – 60 minuter per dag. Detta gäller även helger och dagar det regnar ute. Så försök inte att komma med någon undanflykt, för det fungerar inte så!

3. Laga nyttig mat som är bra för kroppen. Då du och din kropp är vana vid stora mängder mat så ska vi inte ändra något på det, så nu är jag snäll mot dig. Men du ska börja med en beprövad metod som jag vet fungerar. Och den heter GI metoden och är toppen för den som vill förlorar lite vikt och leva ett hälsosammare liv.

4. Ligg inte på soffan. Självklart ska man få ha lite kvalitetstid framför TV:n men inte lika mycket som du haft innan. Rör på dig så mycket som möjligt, det skadar inte att motionera ytterliggare 45- 60 minuter per dag!

5. Följ punkt 1-5 i denna artikeln så kommer du garanterat att förlora extra kilon. Men det gäller att följa de hela tiden, lyxa inte till det med att äta onyttigt på helgerna, det håller inte då. Varje gång du har gått upp i vikt så kan du återkomma till denna artikeln, skriv ner URL:en (http://www.kosten.nu/5-gratis-tips-for-viktminskning/) och spara den så att du inte tappar bort den.


Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “5 gratis tips för viktminskning”

  1. tack för tips jag ska försöka med detta program hör av mig om det funka,tack

    Skriven av Anab Mohammed | 26/02/2012, 18:58

Skriv en kommentar