// Artikel om

Accelerate prestationshöjare

Tillagd i kategorin Fettförbränning, Prestationshöjare, Träningsprodukter

Prestationshöjaren Accelerate från Star Nutrition ska ge dig en energikick och stimulera frisättningen av lagrat fett. Vi har köpt 300 stycken tabletter som ingår i orginalförpackningen för att testa om dem verkligen fungerar, och nedanför ser du vad vi tycker om produkten Accelerate.

Innehåll i Accelerate

 • Koffein (30 mg)
 • Kalciumfosfat
 • Magnesiumsterat
 • Steatinsyra
 • Färgämne röd #40

Omdöme om prestationshöjaren Accelerate
Star Nutrition gör flera bra kosttillskott men Accelerate kommer inte riktigt upp till dem förväntningarna man hade innan man köpte produkten. Jag personligen tycker inte att intaget av 10 tabletter per dag ger något, varav 3-5 stycken innan gymmet (3 stycken rekommenderat innan träning enligt Star Nutrition). Jag dricker förvisso en hel del kaffe per dag, därför kan det göra att jag är van vid detta intaget av koffein. Andra som inte dricker eller är vana vid andra prestationshöjare kan tycka att denna träningsprodukten är bra, men inte jag.

Jag testade även att ta 8 stycken Accelerate tabletter innan träningen och då gav det mig en liten koffein kick, jag kände mig då mer pigg och alert. Men då rekommenderad dos är 3 stycken per gång och max 10 stycken tabletter per dag så kan inte detta vara så bra för kroppen… Jag rekommenderar inte produkten för att den inte håller måtten mot andra prestationshöjare som finns att köpa. Prova något annat som V12 Turbo som ger en mycket bättre effekt istället.

Köp Accelerate från webbshopparna under

 • Gymgrossisten.com
  Pris: 69 kronor
 • Bodystore
  Pris: 69 kronor

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar