// Artikel om

Allt fler vill ha privattandläkare

Tillagd i kategorin Hälsa

Bild på vita tänder

Allt fler vill ha frihet och välja sin egen tandläkare. Inget fel med det. Folktandvården som är den största kedjan i Sverige går de flesta hos fortfarande. Men jag tror att bara inom något år att den privata sektorn kommer ta över allt mer. Detta för att de marknadsför sig på ett helt annat sätt. Inte med kommunala pengar, utan från deras egna pengar som de får in för sina tjänster inom tandvård. En tandläkare i Malmö gör precis på detta sättet. De har byggt upp en helt ny webbplats som du kan hitta på www.tandvardsgruppenstgoran.se. Den ska, när den är färdig rikta in sig på det svenska folket i Malmö, men även utländska som söker en tandläkare i Malmö området. Därför bygger de även upp denna på 2 andra språk förutom svenska.

Tandvårdsgruppen S:T Göran erbjuder tjänster som; Tandreglering, tandblekning, tandimplantat och akuttandvård. De de vill åstadkomma med sin nya hemsida är att få högre träffar i Google. Och redan nu kan man se flera bra träffar trotts att hemsidan inte är riktigt klar. Det är precis det jag menar med att de marknadsför sig på ett helt annat sätt än andra tandläkare. De har kommit underfund med att man kan hitta flera nya kunder genom sökmotorn Google. För det är där alla (de flesta) börjar leta när de ska hitta en produkt eller tjänst som de möjligen ska köpa. Och då är det där man ska synas!

Skillnaden med att gå hos en privattandläkare från en kommunal är egentligen inte så stor. Båda utför tjänsten bra, men vill man ha den mer “privata känslan” så ska man välja en privat klinik. På något sätt känns det som att man betyder mer som kund där än hos en annan. Om du funderar på att besöka Tandvårdsgruppen som vi skriver om här så är det bara att ringa 040-164208 (Team Klemming & Enggren) eller 040-164260 (Team Krasse & Werner) för tidsbokning. Båda två telefonnumrerna leder till kliniken som ligger centralt i Malmö.

Därför är munhygienen hälsa!

Denna artikeln är publicerad under kategorin hälsa då munhygien spelar en stor roll för hur man mår. Tänk dig själv om du har en infektion i en tand, då påverkar det din hälsa oerhört mycket. Man kan till och med bli sjuk och få feber. Därför har vi publicerat denna då allt fler väljer att inte gå till tandläkaren regelbundet som man bör göra.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar