// Artikel om

Arnold Schwarzenegger

Tillagd i kategorin Träning

Arnold Schwarzenegger är mest känd från alla sina filmer som han har medverkat i, nu är han republikan och guvernör i Kalifornien sedan 2003. Hans stora genombrott var första filmen Terminator som kom på bio, där spelar han en robot från framtiden. Filmen blev så populär att det har gjorts 3 efterföljande filmer med Terminator, dock så är Schwarzenegger bara med i någon minut i Terminator 4 i slutet. Tror nästan att dem har klippt in han från tidigare filmningar. Läs mer om Arnolds filmkarriär.

Nu åter till vem Arnold Schwarzenegger var! Han har ju som ni sett i filmerna extremt stora muskler, dessa har han fått efter att ha styrketränat i flera år. Vad han åt för kosttillskott låter jag vara osagt, men ni kan ju gissa själva! Här följs en video som ni kan se när Arnold är på gymmet och tränar…

Han är rätt stor va? För att bygga sånna muskler så krävs det en stark vilja och ett extremt psyke som många inte klarar av att hantera! Man måste ligga i med sin träning varje dag och bara fokusera på det, man kanske även måste träna 2-3 gånger per dag för att det ska ge ett sådant resultat. Äta kolhydrater och protein i stora mängder för att kuna reparera och bygga muskler.

Hur går det för Arnold Schwarzenegger idag, tränar han fortfarande? Via länkarna under ser du två bilder på Arnold när han var som mest uppumpad samt en annan bild som är tagen för något årsen. Och det ser visst ut som att han har slutat att träna?

  • Bild 1 på Arnold Schwarzenegger
  • Bild 2 på Arnold Schwarzenegger

Ajaj, inte så stora muskler längre, han ser ut som en påse eller som en som aldrig har tränat i hela sitt liv. Det kan bli så här om man lägger av med träningen helt. För att behålla sin fasta form så måste man träna ner sina muskler, alltså träna mindre och mindre i några månader framåt. Då har man större chans att behålla sin form fast med mindre muskler.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar