// Artikel om

Behåll formen under sommaren med dessa tipsen

Tillagd i kategorin Kost, Vikt

Det kan inte alltid vara lätt att motstå alla dem goda sakerna som hör till sommaren. Inte om man talar om all grillad mat, öl samt andra onyttigheter. Men det finns vissa saker man kan göra för att hålla sig borta från dessa eller behålla sin form under sommaren…

Du ska inte vara rädd för att äta lite mer under din semester, alla gör det! Varför skulle man annars ha semester om man ska behöver tänka på vad man stoppar i sig? Vill du behålla formen så kanske du ska tänka på att motionera mera, du kommer då att känna dig mer pigg och alert och inte få den där ångesten när du äter lite mindre nyttig mat. Det räcker med 30-45 minuter per dag för att du ska hålla formen. Ett bra alternativ är att gå en runda på 30 minuter på morgonen och sedan ytterliggare 30 minuter på kvällen för att bränna och hålla förbränningen uppe i din kropp.

Ett annat alternativ nu när det är varmt ute är att passa på att simma lite, men en simtur några gånger i veckan så aktiverar du varenda muskel i din kropp och håller förbränningen uppe. Det är inte jobbigt att simma i 15-30 minuter några gånger i veckan. Du förbränner otroligt mycket trotts att det inte är ansträngande för dig, se bara till att inte simma precis efter att du har ätit, du kan då få kramp.

Försök att göra dessa sakerna, är du av den lata typen så ska du kanske tänka på att inte äta så mycket onyttig mat. Ät hälsosam mat som kroppen mår bra av. Kolla kolhydratsnivån, fettinnehåll samt andra saker innan du äter något så du inte får i dig för mycket av detta under sommaren. Det är tråkig, men det behövs göras för att hålla sin form om man är lat!

Liknande artiklar som kanske intresserar dig…

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar