// Artikel om

Börja träna efter sommaren genom att sätta upp mål

Tillagd i kategorin Träning

Nu när sommaren börjat närma sig mot sitt slut är det många som har lovat sig själva att börja träna för att gå ner i vikt eller bygga muskler. Och det är bra att man sätter upp mål för sig själv, så att man kan komma i form eller komma tillbaka i form efter att man har gått upp i vikt nu under semestern.

Så hur ska man göra för att få motivation till att börja med träningen? Jo, du har säkert gått upp några kilon nu under sommarveckorna och då kan du intala dig själv att börja träna. Annars så kan du motvilligt tvinga dig själv att sluta äta skräpmat om du inte börjar med styrketräning eller att motionera mera än du gör idag. Och det fungerar faktiskt, om du nöter in det i huvudet på dig själv så kommer du att aktivera din kropp undermedvetet. Om du kommer med dåliga ursäkter efter detta, att du inte kan träna för o.s.v. pga något så kommer du att må dåligt. Och det vill du väl inte?

Så fråga din vän om ni två ska börja att motionera varje kväll/morgon så blir det lättare att börja. Är du själv så riskerar du att hoppa över eller skita i det helt. Och då får du skylla dig själv, det är din kropp inte min…

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar