// Artikel om

Deprimerad i höstvädret?

Tillagd i kategorin Hälsa

Allt fler svenskar blir mer deprimerade på hösten, kanske är det för vädret eller för allt stå hej om julafton. Om jag skulle gissa så blir man nog lite nedstämd av vädret när det är grått och kallt ut. Man vill knappt titta ut för att man vet att man möts av den kall deprimerad syn. Så hur ska man göra för att må bättre på hösten, precis så som man göra på sommaren när det är varmt och naturen har fina färger?

Så mår du bättre utan att fly från Sverige!
Det finns flera saker som man kan göra för att må bättre, ett av dem är ju självklart att träna. När man tränar så frisätts det en massa ämnen i kroppen som gör att man blir pigg och glad, och det är ju precis det som man behöver nu på hösten. Man måste nästan aktivera sig eller byta sitt dagliga mönster. Vill man bryta sitt vanliga och nästan planerade tillvägagångssätt så kan man göra det på många sätt. Det räcker nästan med att byta matplats eller att ställa klockan 5 minuter tidigare på morgonen. Testa att göra något av dessa två sakerna. Jag kan nästan garantera dig att du kommer att må mycket bättre.

Det är de som är problemet med oss människor. Vi vill ha det så enkelt och smidigt som möjligt, vi skapar och upprepar saker dagligen. Det du gör idag har du säkerligen gjort igår om du tänker efter?`det är de man måste bryta för att livet ska kännas enklare, man ska inte upprepa samma saker dagligen, det gör att man tröttnar på det och då blir allt tråkigt! Gör något åt det nu, varför inte ta en promenad redan nu för att bryta i alla fall en vana? Efter kommer du att känna dig mycket starkare! Jag lovar…

Läs mer intressanta artiklar som du har nytta av.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar