// Artikel om

Din vikt är inte allt

Tillagd i kategorin Vikt

Många går idag och tänker på att dem är överviktiga, att dem har lite mer fett på kroppen än vad dem behöver. Men detta är inte allt, ens vikt och utseende visar bara vem man är som person. Man ska inte gräva ner sig om att man inte håller sitt BMI mått, man ska inse och acceptera att man ser ut som man göra! Gör man inte det så kommer man må dåligt resten av sitt liv tills man har börjat banta. Men om du skulle gå ner några kilon skulle du då bli lyckligare? Eller skulle du hitta något annat att inte trivas med?

Dem flesta (tro det eller ej) hittar något annat på/med sin kropp som dem inte trivs med och börjar då att bearbetar detta också efter att dem har rättat till en sak. Det blir som att gå upp för en trappa utan att komma till ett slut! Jag hoppas att du förstår vad jag menar. Man kommer att hålla på så här tills man accepterar att man är den man är, punkt slut!

Men om man verkligen vill gå ner i vikt så ska man också gå in för det mer än 110%, skippa den ohälsosamma maten, ät nyttigare! Det är inte hälsosamt att äta onyttig mat, man ska äta enligt GI-Metoden om man vill att kroppen ska må bra enligt mig.