// Artikel om

Få hjälp i vårt forum

Tillagd i kategorin Hälsa, Kost, Nyheter, Träning

Nu har vi äntligen öppnat upp ett forum på kosten där du kan ställa dina frågor och få hjälp snabbt från andra användare! Vi har flera olika kategorier som man kan starta sina trådar i för att få tips och råd ifrån andra. Men kom ihåg att det är minst lika viktigt att du själv hjälper andra med dina kunskaper, det är så ett träningsforum, hälsoforum eller kostforum fungerar. Man hjälps åt helt enkelt!

Ställ vilken fråga du vill och få svar riktigt snabbt! Kanske vill du ha hjälp med hur man kan bygga muskler snabbare än vanligt genom att träna annorlunda? Eller kanske du vill gå ner i vikt med du vet inte riktigt vilken metod som fungerar, ställ då frågan i forumet och få svar ifrån andra som har fungerande metoder. För då slipper du ju att testa dig fram själv, du får ju svaret direkt i din datorskärm genom kosten´s forum!

Regler för forumet!

 • Jag tillåter inte att man spammar med sina länkar. Ska man länka till något så ska det vara till något bra, inte bara länka för att man ska det!
 • Skriv så att andra förstår, använd inte “kost språk” eller “träningsspråk”. Det är inte alla som förstår det, en del är faktiskt nybörjare inom detta område.
 • Lägg rätt tråd i rätt kategori. Vill du ha svar om kosttillskott så ska man lägga den i kategorin kosttillskott och inte någon annan stans.
 • Använd inte fula ord.
 • Skapa inte trådar i vars syfte är att sälja.
 • Använd beskrivande titlar med 2-4 ord. Skriv inte bara “hjälp” för att du behöver det. Behöver du hjälp så kan du skriva ut exakt vad det du behöver hjälp med. Exempelvis: “Hjälp med viktminskning snabbt” är en bra titel som beskriver vad du behöver hjälp med.

Kan du som användare följa dessa reglerna så är du mer än välkommen att använda dig av forumtjänsten. Om inte så kommer ditt konto att bli avstängt och ditt IP nummer att spärras, även alla dina trådar kommer att bli raderade, så kanske den där länken som du tänkte lägga till inte gör någon nytta i alla fall. Endast för stunden, vilket inte ens är värt besväret om jag får säga vad jag tycker.

Inte bara ett forum!
Jag har lagt in en extrafunktion för den som gillar att skriva om träning, kost och hälsa. Man kan, om man skapar ett konto till forumet även skriva och publicera artiklar på kosten.nu med samma användarinformation. Artiklarna kommer då att publiceras på original sajten och inte under själva forumet. Men här är det även samma regler som gäller!

Få hjälp eller hjälp andra på i forumet om träning, kost och hälsa!

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Få hjälp i vårt forum”

 1. Hur ska jag börja?

  Jag är 25 år, 171 cm och pendlar mellan 60-63 kg, har tre barn (5,4,2 år), ensamstående, hund- & hästägare. Håller på att starta upp en egen liten firma inom bilrekond.

  Bara den lilla infon visar ju att jag har inte mycket tid över till mig själv. Och träning och kost för min egen del ligger inte högt upp på listan!
  Innan jag blev gravid med mitt första barn var jag superaktiv, var ute med hästarna all min lediga tid, var mycket ute i naturen och rörde mig mer och hade energi och ork till ALLT.

  Jag lagar nästintill all mat själv från grunden. Eget kött egen potatis etc.

  Min matlust och energi är nästintill obefintlig. Jag skulle behöva tips och råd att hitta mig själv igen, orka mer etc.

  Ha de gott/Alexandra

  Skriven av Alexandra | 16/09/2012, 15:17

Skriv en kommentar