// Artikel om

Finare kropp till sommaren?

Tillagd i kategorin Träning, Vikt

När man börjar det nya året med att träna är det främst för att man satt upp mål. Dessvärre så brukar den vanliga svensken endast följa sitt mål för 2010 i några veckor, sen börjar det bli tråkigt. Precis efter nyår så har många lovat sig själva att ta hand om sin övervikt. Och sätter då igång och börjar styrketräna på gymmet i stan. Men efter ett par veckor så ser den vanliga styrketränaren att gym lokalen börjar bli lite tommare ju längre in på det nya året man kommer.

Vill du ha den kroppen du drömt om till sommaren?
Jag vet inte varför men varje år när sommaren börjar närma sig så ska många försöka att träna bort sina extra kilon, men det funkar inte så lätt som det låter. Att i tron om att gå ner 5-8 kilo på 2-3 veckor funkar inte, de som gör det går upp dessa igen när dem slutar träna, alltså på sommaren. Börja med träningen nu istället så försäkrar man inte bara sin vikt, utan man lever ett hälsosammare liv också!

Är du nybörjare som vill gå ner i vikt men inte vet hur?
Alla har vi någon gång varit nybörjare, det gå inte att komma ifrån. Det är heller inget man ska skämmas för, att tro sig veta allt om träning och kost. För dig som ska börja träna bör läsa de vanligaste nybörjarmisstagen så man inte råkar ut för dessa under sitt träningspass. Där lär man sig massor om hur man ska träna och inte träna. En perfekt guide för dig som vill ha mer information om detta. Du lär dig även hur man går ner i vikt på bästa sätt utan att riskera att gå upp dessa igen!

Lycka till med att gå ner i vikt till sommaren. Vill du så kommer du att lyckas, jag lovar dig!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar