// Artikel om

Fungerar bantningspulver?

Tillagd i kategorin Kost

Via sin mataffär eller en grossist på Internet kan man köpa bantningspulver, dock så blir man ju lite fundersam om det verkligen fungerar. Vi gör då ett test för att sen om man kan gå ner i vikt på pulver.

Genom flera olika pulversorter så kan man konstatera att man tappar kilon på kroppen. Detta är för att det är mättande att dricka det utblandade pulvret. Man tappar sötsuget samt håller sig mätt en längre tid på de långsamma kolhydraterna. Vi ha inte testat en viss sort, vi går på flera stycken olika pulver för att sedan jämför, detta testet gjorde vi under två veckors tid.

Det som gör att man går ner i vikt på bantningspulver är för att det inte innehåller så mycket fett eller kolhydrater, kroppen tvingas då ta andra energikällor som kroppsfettet. Genom detta så blir man smalare och kan leva ett hälsosammare liv. Det som kan vara en risk med att gå på denna dieten är när man slutar. Man kan då snabbt gå upp sina kilon igen för att kroppen inte är van att chockbanta som man gör med pulvret. Så se till att äta nyttigt efter att du har gått på pulverdieten om du vill behålla din vikt!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar