// Artikel om

Gå ner i vikt med GI-metoden

Tillagd i kategorin Hälsa, Kost

Allt fler ser fördelarna med att gå ner i vikt med GI-metoden. Att på ett enkelt sätt inte sluta äta mindre utan att äta nyttigare så att kroppen mår bättre. Du behöver alltså inte trappa ner på ditt matintag utan bara tänka lite mer på vad du stoppar i dig. Du kommer att märka skillnad redan efter några dagar då din kropp har vant sig vid en nyttigare kost.

Så hur gör man då för att börja med GI-metoden? Du ska läsa våran lättlästa guide om hur du kommer igång med GI. Det är enklare än du tror, du kan vara igång redan om 10 minuter. Vi har fått många glada kommentarer från folk som har provat våran guide och lyckats gå ner i vikt. Vill du inte gå ner i vikt så mycket så är även GI-metoden utformad så att du kommer att må mycket bättre då kosten till GI-metoden är mycket nyttig för hela din kropp.

När man startar med GI-metoden så räknar man så kallade GI-poäng. Med dessa poängen kan du själv räkna ut hur mycket mat du får stoppa i dig på en dag. Du kan kolla hur mycket GI ett visst födoämne har i våran GI-tabell, desto mindre GI desto nyttigare är det. Så vad väntar du på? Sätt igång med GI-metoden och lev ett hälsosammare liv!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar