// Artikel om

Gått upp i vikt under sommaren? Så här ska du göra för att återgå till din normalvikt!

Tillagd i kategorin Vikt

När man är ledig och har haft semester och kommer tillbaka till vardagen med jobb och sina dagliga sysslor så blir allt som vanligt igen. Men vad är skillnaden från när man gick på semester och nu när man kommer tillbaka från den?

Nästan alla som jag har pratat med har gått upp i vikt under sin semester. Och det är inte så konstigt, dem flesta tar verkligen semester och bryr sig inte om att dem går upp i vikt! Det är bra, för då får kroppen och hjärnan koppla av, dem har inte stressat upp sig under sommaren genom att behöva tänka på vad dem stoppar i sig. Att man har gått upp 3-6 kilon på 4 veckor är idag vanligt bland det svenska folket, och det är igen fara för dem som vet vad dem ska göra för att bli av med sina extra kilon när dem kommer tillbaka efter sin semester. Men dem som inte vet, hur ska dem kunna återgå till sin normalvikt igen?

Ett bra tips för dig som vill tappa kilon är att börja med GI-metoden som är en metod där du äter nyttig mat. Du behöver inte äta mindre eller mer sällan. Du behöver heller inte börja på någon diet som idag än mycket vanligt!

Så ta det lugnt, du behöver inte oroa dig för att du har lagt på dig lite extra, det löser vi nu till sensommaren/hösten med alla dem viktminskningsprogrammen vi kommer att publicera här på kosten.nu! Vill du veta när vi kommer att publicera våra program för viktminskning? Börja då prenumerera via RSS eller e-post, då kommer du att få den senaste informationen om hur du ska göra för att gå ner i vikt!