Frågor om GI-Metoden

Här har vi samlat dem vanligaste frågorna som folk undrar om GI-Metoden. Hittar du inte svaret på något du undrar över så får du gärna kontakta oss. Vi kommer då att uppdatera denna sidan med ny frash information för våra användare.

  • Vad är GI-Metoden för något? GI-Metoden är ett sätt att hålla sin kropp i form samtidigt som man går ner i vikt. Du förebygger även olika sorters sjukdommar som diabetes och hjärtsjukdomar.
  • Hur mycket kan man gå ner i vikt? Det finns inga exakta resultat för hur mycket man kan gå ner i vikt. Men har du ätit ohälsosamt innan så kommer du att gå ner i vikt med denna metoden.
  • Finns det något farligt med att börja med GI-Metoden? Nej, det finns inget farligt. Du kommer att må mycket bättre när du väl har börjat med detta, både psykiskt och fysiskt.
  • Hur vet man vad GI-Metoden innehåller för födoämnen? Du ska först och främst äta GI-mat, detta är mat med nyttiga fetter och långsamma kolydrater. Du kan se i våran GI-tabell på hur mycket GI ett visst födoämne har.
  • Måste jag äta mindre mat när jag börjar med GI-Metoden? Nej, du behöver inte äta mindre mat när du börjar med GI-Metoden. Du måste dessvärre byta ut en del kost-vanor som du har idag till mer nyttiga vanor.
  • Hur länge måste man hålla på med GI-Metoden för att den ska fungera? Du kommer att märka skillnad bara några dagar efter du har börjat. Hur länge man vill hålla på är upp till var och en, ju längre du håller på ju mer hälsosamt kommer du att leva och tappa din övervikt.
  • Spelar det någon roll om hur gammal man är när man börjar? Nej, det spelar ingen roll. Du kan vara 15 år eller 65 år, det kvittar. Du kommer att leva hälsosammare i vilken ålder som helst om du börjar med GI.

Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta oss med din fråga så ska vi uppdatera denna sidan med din fråga samt ett svar på frågan.