// Artikel om

Gymmet är min lekplats

Tillagd i kategorin Träning

Nu har jag precis kommer hem från gymmet och jag måste säga att jag älskar att vara där! När jag väl kommer dit och ska påbörja mitt styrketräningspass och fått upp pumpen så finns det inget som kan stoppa mig. Jag känner mig fri och glad. Jag vill inte därifrån trotts att jag mot slutet börjar bli trött och seg i dem musklerna jag har tränat!

Min lekplats som vuxen måste jag säga är gymmet. Det finns ingen annan stans som jag trivs så bra som just där. När man väl kommer hem efter ett svettigt pass så känner man sig hälsosam. Kosttillskottet åker direkt ner i magen så att kroppen kan återhämtar sig snabbare än med vanlig mat. Efter 1 timme, nu snart ska jag påbörja min matlagning med pytt i panna samt stekta ägg som jag tycker är väldigt gott. Samt så är det än hel del kolhydrater som jag behöver just nu…

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar