// Artikel om

Har julmaten gjort dig fet?

Tillagd i kategorin Kost, Träning

Nu när allt julstök är över och man slutat äta julmat så måste man ju göra något åt magen som vuxit nu i några veckor, eller? Så är det i alla fall på mig, jag har befunnit mig i Hongkong över jul och nyår och där har jag inte haft tid att träna, så nu får man äta upp det när man kommer hem. Så vad ska vi göra åt kroppen nu när den väger några kilon extra?

Jag kommer helt klart att äta GI mat som innehåller mycket fullkorn så att man är mätt en längre tid. Då håller man sig borta från det onyttigt. Sen har jag faktiskt redan slängt godis, kakor och chipset hemma så man inte går och nallar där. Jag kommer även att äta kosttillskott med lite kolhydrater men mycket protein, detta är för att proteinet har en fettförbrännande effekt i kroppen. Och vi får inte glömma det viktigaste som är träningen 5 gånger i veckan. Det har jag saknat!

Hur ska du göra för att bli av med kulan på magen?

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Har julmaten gjort dig fet?”

  1. Ja, den julmaten är ett ständigt problem!;)
    Fast detta året måste jag säga att jag skötte mig ganska bra, åt inte så mycket choklad eftersom suget inte fanns där (WOHOO!!) och tränade mina 3 dagar i veckan.
    Gick “bara” upp 1 kg som jag jobbar på:)

    Du har en pangbra blogg/hemsida, följer och läser den varje dag! Jag får en massa inspiration!:)

    Skriven av Marie | 08/01/2010, 09:34

Skriv en kommentar