// Artikel om

Har rykterna lagt sig?

Tillagd i kategorin Allmänt, Hälsa

För bara ett par månader sen så var det ett stort liv i media samt på alla bloggar så skakade innehållet om svininfluensan. Man talade om vaccinet, dödligheten samt en massa annat som skulle vara fel när man tog det. Men hur har det egentligen blivit, snackas det lika mycket längre eller är det bara rykten som går?

Jag personligen tycker inte att man talar mycket om det längre. Nyheterna säger inget om det för det knappt finns något kvar att säga. Samt så har det inte skett så många dödsfall av just svininfluensan som man trodde, inte heller av vaccinet som skulle vara skadligt för kroppen gjort någon större skada. Eller vad tycker du själv?

Mer än halva befolkningen i Sverige har nu tagit sprutan som innehåller skydd mot influensan. Och snart har alla tagit den. De som väljer att avstå tror jag inte det händer något med heller, för nästan alla runt om kring har ju tagit det och är skyddade. Men hur är det egentligen med spridningen? Kan man sprida svininfluensan trotts att man är vaccinerad? Jag har inte en aning, så därför uttala jag min inte om det.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar