// Artikel om

Hur mår du själv egentligen?

Tillagd i kategorin Hälsa

Många lever i det tysta och säger inget till någon om att de mår dåligt, kanske är det för att dem själva inte vet vad det kan bero på. Det som själva inte mår bra psykiskt försöker att hjälpa andra, och frågar gärna också hur andra mår, kanske är det en pik till den andra personen att fråga lika dant tillbaka? Men som oftast inte händer då, så hur ska man lösa detta?

Det finns flera saker man kan göra, ett av dem är att berömma sig själv och tala gott om sig själv. Inte till andra personer utan till dig själv, annars så kan andra undra och tycka illa om dig. Ett annat sätt som också fungerar tillfället är att köpa saker, dock så bedövar detta bara smärtan tillfälligt. Så det är ingen bra lösning. Det som också kan påverka psyket är om kroppen inte har all näring som den behöver samt vitaminer och mineraler. Då kan det vara klokt att prova fiskolja eller annat kosttillskott. Det har hjälpt många personer att reda ut problem som de inte vetat vad de var.

Är du en djuptänkare?
Jag läste i någon bok en gång att de som tänker väldigt djupt på livet kan tycka att det nästan är meningslöst, men ändå är de rädda för döden. Jag läste dock inte vidare om hur man skulle kunna bli av med dessa djupa tankar om allt, men det återkommer jag till i en annan artikel som jag har på gång inom kort. Så nu ska jag leta upp den där boken direkt!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar