// Artikel om

Jag köper från Gymgrossisten

Tillagd i kategorin Allmänt, Träning

Under mina 4 träningsår har jag beställt mina träningsprodukter från flera olika ställen, men ingen har varit så snabba eller haft så mycket att välja på som Gymgrossisten. Dem är helt enkelt bäst, med flera olika kampanjer varje månad och bra priser på deras produkter så köper jag alltid från dem sedan 3 år tillbaka. Det kan även hända att man tar en titt på Bodystore också då det ägs av samma företag som Gymgrossisten. Var köper du dina träningsprodukter ifrån?

Varför köper jag från Gymgrossisten?
Då dem hela tiden är aktiva med kampanjer och har den största nätbutiken av kosttillskott i hela Norden så har jag fastnat för just dem. Har du inte köpt något kosttillskott än och vill börja träna så ska du kika in på Gymgrossisten, dem har riktigt bra produkter till bra priset.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar