// Artikel om

Ny skribent berättar om sig själv

Tillagd i kategorin Personliga bloggar

En bild på mig - Jonina

Jag heter Jonina och ska börja blogga här på kosten.nu om träning och hälsa. Först av allt tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag är 20 år och har hela mitt liv haft ett stort intresse för träning/hälsa. Till hösten ska jag börja studera vid Lillsveds folkhögskola, inriktning “Hälsocoach”. Efter den utbildningen kommer jag bl.a vara utbildad personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Jag ser verkligen fram emot att få chansen att hjälpa andra människor nå sina personliga träningsmål, och att få vara en del av någons resa mot bättre hälsa och välmående, oj så häftigt det kommer kännas!

Genom åren har jag provat på många olika träningsformer, (te.x dans, fotboll, kampsport, ridning, tennis, badminton, friidrott) och jag är väldigt öppen och villig att prova på alla typer av träning. Just nu har jag precis avslutat ett 10-veckors tränings- och kostprogram som min käre vän och personliga tränare Richard Seifert ordnade åt mig. Mitt mål var att komma i min (hittills) bästa form, vilket jag kände att jag lyckats med! Men de här 10 veckorna har lämnat efter sig ett sug och en vilja efter mer och större mål! Så min egen träningsresa mot toppformen har bara börjat! Crossfit och vanliga hederliga basövningar (marklyft, ryck/stöt etc) har blivit mina favoritträningsformer, och något jag verkligen fastnat för då det fungerar bra för mig!

Jag tänkte dela min resa och min vardag med er här på kosten.nu. Om ni har några frågor, tips, förslag eller önskemål på något ni vill veta mer om eller dela med mig så tveka inte att lämna en kommentar så svarar jag! Jag tycker det ska bli otroligt kul att få blogga här på kosten.nu, och också få chansen att dela min passion med er som läser detta!

Nu kör vi!

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Ny skribent berättar om sig själv”

  1. Intressant att följa en ny inom “träningsvärlden” 🙂

    Skriven av Erik | 29/07/2012, 15:48

Skriv en kommentar