// Artikel om

Kampanj på kosttillskott

Tillagd i kategorin Kosttillskott

Nästa gång du ska köpa kosttillskott på Internet så rekommenderar jag dig att ta en titt på kampanjsidan. Om man till exempel brukar handla protein eller andra träningsprodukter från Gymgrossisten så finns där en sida i menyn längst ner nästan som det står “kampanj” på. Där finns det just nu 189 olika artiklar som har ett reducerat pris. Så nog kan man spara in en hel del pengar om man väljer varor därifrån istället från andra ställen i menyn på sajten.

Upp till 80% på ordinarie priset!
Jag köpte precis Animal Stak som jag tycker är en bra produkt, det enda negativa är att priset brukar ligga på runt 700 kronor. Men nu var det kampanj på den produkten så jag fick den för 399 kronor. Jag köpte även Anabolic Halo + NaNO Vapor i ett enda paket till ett bra pris som jag tänkte gå på efter kuren med Animal Stak (ordinarie pris 1249 kronor, mitt pris 728 kronor). Och dessa produkterna (för den som inte vet) är prestationshöjare som jag är i stort behov av just nu. Detta för att komma igång samt för att orka prestera mer. Om du inte testat detta innan så rekommenderar jag dig att göra det, resultatet kommer att bli helt annorlunda från din del, jag lovar! Jag vill även passa på att tipsa om Myodrive som är rikt på protein samt bra för återhämtningen efter träning.

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Kampanj på kosttillskott”

  1. Halloj! Vilken pre-workoutprodukt tycker du att du får mest ut av?

    Skriven av kosttillskott-åsa | 11/06/2010, 11:59

Skriv en kommentar