// Artikel om

Kom i toppform

Tillagd i kategorin Hälsa

Genom att äta och träna rätt så kan man komma i toppform enkelt. Det gäller bara att skaffa sig motivation till det, finns inte den så kan det vara lönlöst! Genom att kombinera träning, kost och vila så kan man må mycket bättre. Man klarar av mer och känner sig friskare än någonsin. Men detta måste skötas, skippar man någon av dessa tre sakerna så kan det gå illa.

När vi pratar om ordet toppform så menar vi att man kan komma i det, men man måste vilja själv. Här under kan du läsa några artiklar som kan göra att du kommer upp till eliten på ett kick!

Hur känns det när man har kommit i toppform?

Kroppen blir mer flexbel, man känner sig pigg och utvilad. Det känns som att man kan klara av precis vad som helst när som helst på dygnet. Dem som tränar styrketräning känner mer och mer motivation till att träna, man komma inte med undanflykter för att slippa.

När du själv känner dig lite annorlunda och är pigg så kan du väl komma tillbaka till denna artiklen och meddela oss, så kan vi uppdatera listan med hur du känner dig? Eller lämna en kommentar under, det är vilket som.

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Kom i toppform”

  1. Trots att jag inte tränat särskilt mycket på hela sommaren så klarade jag Stockholms halvmarathon igår.. (Stockholmsloppet) Det känder fantastiskt! Jag har inte tränat mer än en enda gång sen marathon 30 maj. Däremot en hel del de senaste åren. Nu fick jag inspiration att sätta igång igen! Jag äter rätt och hade alltså en hel del kondis kvar trots att jag inte löptränat. cyklar desto mer i och för sig.. det har varit för varmt att springa, gillar hösten och vintern bättre till springrundor..

    Skriven av Elisabeth Härlin | 13/09/2009, 15:19

Skriv en kommentar