// Artikel om

Kondition, vilja och mål

Tillagd i kategorin Träning

När jag talar om träning och kondition så menar jag inte att man ska sitta inne och slöa, på det sättet får man inte bättre kondition. Man måste ha en vilja och ett mål. Utan det så kan det kännas meningslöst, eller har jag fel?

Har du inte någon gång tänkt att du skulle ut och springa för att få en hälsosammare livsstil men precis när du skulle ge dig iväg så kom något annat upp och du fick skjuta upp ditt konditionspass. Du behöver inte känna dig träffad om det är precis så har som det har gått till, för det är det vanligaste sättet att lura sig själv på så att man inte får dåligt samvete. Sen kan det dröja flera dag, ibland flera veckor innan man tänker på att man ska ut och springa igen.

Det är de som jag menar att man måste ha en rejäl vilja, kommer något annat upp så får du sätta det vid sidan om och ut och spring i stället. Om det inte kan vänta så får du säga till dig själv att du får springa eller motioner efter du har gjort denna saken som har kommit upp. Så enkelt är det! Så slöa inte, börja skriv ner dina mål med vad du vill uppkomma. Kanske vill du kunna springa 2 kilometer på under 15 minuter eller du kanske vill bli av med några extra kilon på kroppen. Vad vet jag. När du sen har skrivit upp dina mål så ska du hela tiden ha de i åtanke när du ska ut och springa. Det är bara du som kan hjälpa dig själv, ingen annan. Så se till att fixa detta nu så att konditionen blir bättre samt all annan fysik på kroppen blir perfekt.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar