// Artikel om

Läkaren sa nej till träning

Tillagd i kategorin Träning

I veckan så har jag blivit opererad, det var halsmandlarna som blev borttagna. Operationen har jag väntat på i cirka tre månader så det var skönt att dagen äntligen kom då de skulle bli bortplockade. Det som jag inte riktigt väntade mig var att jag skulle få äta flytande kall mat i nästan en vecka. Så jag har nu köpt hem nyponsoppa, glass och lite annat som kan vara bra att äta när mandlarna är borta. Anledningen till detta är för att det gör ont att svälja, speciellt när det är stora bitar så därför blir det denna dieten ett tag.

En annan sak som jag inte heller gillar är att jag inte får styrketräna på minst 2 veckor, och det tycker jag verkligen är jobbigt då jag brukar träna 5 dagar i veckan. Läkaren sa till mig att jag måste vila de första dagarna nu, jag får absolut inte anstränga mig eller göra något som kan få svalget att börja blöda. Så det finns inte så mycket annat att göra än att sitta framför datorn och ta igen lite förlorad tid.

Viktminskning kan bli ett problem!
Ni som har följt denna bloggen vet att viktminskning inte är det jag vill åstadkomma med min träning. Det räcker faktiskt med att jag slutar med viktökande kosttillskott och jag går ner i vikt. Jag slutade med det för 4 veckor sen och jag har redan gått ner från 90,9- till 85,7 kilo. Och nu har jag faktiskt börjat igen då jag inte får i mig någon riktig kost för att jag inte får äta någon mat. Så kosttillskottet ger mig 1600 kalorier extra per dag, tack för det! Då kanske jag kan få behålla lite muskelmassa också!

Diskutera artikeln genom att kommentara

2 Kommentarer till “Läkaren sa nej till träning”

  1. Hej! Vilket kosttillskott är det du tar för viktökning?

    Krya på dig!

    Skriven av KD | 05/05/2010, 16:00
  2. Det heter Mutant Mass som jag rekommenderar starkt! Det bästa jag har provat av alla kosttillskott för viktökning. Recension kommer inom kort. Köp på Gymgrossisten: http://www.kosten.nu/gymgrossisten/

    Skriven av admin | 12/05/2010, 08:49

Skriv en kommentar