// Artikel om

Mellanmål/snacks för träningstokar!

Tillagd i kategorin Kost, Personliga bloggar

Bild på nyttigheter

Godkväll mina träningsfreaks!

Hoppas ni har njutit av dagens fantastiska väder! Jag själv har haft en härlig vilodag. Vilodagar är viktiga att ta ibland så kroppen får tid att återhämta, bygga upp och göra sig redo för kommande träningspass! Så kom ihåg att unna din kropp att vila och ta det lugnt, that’s an order!

Nu till det jag hade lovat att skiva ett inlägg om, nyttiga mellanmål/snacks! Det är inte alltid så lätt att välja det nyttigare alternativet när det är ont om tid eller fantasin inte finns där, vi har alla varit där. Så här kommer några av mina personliga favoriter!

1. Kokosbollar! (OBS: Jonas Coltings recept)

Du behöver: Kallpressat kokosfett, kärnfria dadlar, valnötter, mandlar, pekannötter, pumpakärnor, kokosflingor, kakao, kaffe och kanel.

Såhär gör du: Fördela ingrediensernas proportioner efter behag/smak. Mixa nötter och pumpakärnor för sig, och dadlarna med kokosflingorna. Rör sedan ihop de båda satserna och häll i kaffe, kanel och kakao. Efter det kan du lägga i ordentligt med kokosfett och börja rulla smeten till bollar. Rulla sedan bollarna i kokos, och så är du klar! Enkelt och riktigt gott!

2. Kesella med fun light stevia och banan!

Du behöver: Ett paket kesella/lätt kesella, fun light stevia och en banan.

Såhär gör du: Häll kesellan i en skål och blanda till en jämn smet med fun light stevia. Skiva sedan i bananen så är du klar! Superlätt, smidigt och barnsligt gott!

3. Keso med fruktkompott!

Du behöver: Ett paket keso/ mini keso och dina favoritfrukter.

Såhär gör du: Häll ned keson i en skål och skiva i frukterna. Lätt och fräscht!

Dessa mellanmål/snacks var alltså några av mina favoriter som jag använder mig av dagligen. Jag får energi och lite extra “go” i kroppen, dessutom smakar alla helt sjukt gott! Har ni några egna favoritrecept som ni skulle vilja tipsa om? Skriv en kommentar och berätta! Jag är alltid på jakt efter nya, nyttiga mellanmål/snacks!

Ha en fortsatt grym lördagskväll!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar