// Artikel om

Motionera eller köra bil?

Tillagd i kategorin Hälsa

Ibland står jag och funderar på om jag ska ta bilen eller om jag istället ska motionera dit jag ska, och oftast (tråkigt nog) så slutar det med att jag kör dit som jag ska ta mig. Varför är det så? Om det inte tar mer än 1 minut att köra till ett ställer så borde man istället gå dit som endast tar 5 minuter. Jag är hur lat som helst med detta och jag kommer inte ur det. Det har varit någon gång att bilen varit sönder och då tvingas man att motionera dit man ska! Kanske ska man sälja bilen så att hälsan blir bättre, för den kan alltid bli bättre än den är idag. Till och med för elit idrottare!

Hur gör ni andra? Jag vill gärna veta detta för att komma ur mitt onda ekorrhjul!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar