// Artikel om

Motivation till träning

Tillagd i kategorin Muskler, Träning, Vikt

Det är inte alla som har motivation till att träna, en del orkar helt enkelt inte gå ner till gymmet. Så hur göra man då för att skapa sig orkt till att gå ner och träna? Den frågan kommer ofta upp för många som vill börja träna.

Det är viktigt att sätta upp mål med sin träning, varför vill du träna är ett exmepel? En del väljer att träna för att dem vill bygga muskler medans andra vill gå ner i vikt. Vill du gå ner i vikt så kan du sätta upp ett mål med att gå ner ett halvt kilo i veckan. Då kommer du att bli mer motiverad att börja träna, det kan vara lite segt dem första 2 veckorna för dem kommer garanterat att vara dem svåraste veckorna att verkligen komma igång med din träning. Du kommer att ha träningsvärk samt så kommer du inte att bränna så mycket fett och det gör att dem flesta slutar innan dem äns har börjat.

Efter dem 2 första veckorna kommer det att vara betydligt lättare för dig. Du kommer att vara piggare än du är idag samt så kommer du att se skillnad på viktvågen då du har gått ner i vikt. Och när du ser skillnad så kommer du vilja träna mer för att gå ner ytterliggare i vikt. Men det gäller bara att klara av dem 2 första veckorna med att börja träna!

Det är lättare att träna med en vän
För att bli mer motiverad så brukar dem flesta hitta en träningspartner att gymma med. Är man två så kan man peppa varandra om den ena inte är så sugen på att träna. Och framförallt så är det roligare att gå ner till träningslokalen om man är 2 stycken istället för att gå ner själv. Så hitta en partner som är intresserad och som har en liten gnista av att gå ner till gymmet.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar