// Artikel om

Nintendo Wii träning

Tillagd i kategorin Kroppen, Träning

Nu har spelkonsolen Nintendo Wii funnits i handeln i över 1 år och några månader. Den har sålts till miljoner människor världen över. Främst har den gjort succé i USA där övervikten är som störst. För genom att spela på sitt Wii i någon timme per dag så förbränner man både kolydrater och fett fast på ett roligt sätt. Man behöver då inte gå ner i till ett gym och motionera på ett rullband. För man kan göra det i sitt vardagsrum med sitt favoritspel. Det vanligaste spelet man får till när man köper är flera olika minispel inbyggda. Det populäraste bland dessa är tennis, men även bowling, boxning, baseball och golf finns att välja mellan. Jag föredrar själv golf då detta är väldigt verkligt i mina ögon.

Bränn fett enklare och på ett mycket roligare sätt!
När man spelar och har kul så märker man inte att tiden går, och då kan det hända att man spelat i över 1 timme utan att märka det. Och 1 timmes träning på ett Nintendo Wii är minst lika bra som att motionera i 1 timme om inte bättre. Så om du inte provat denna spelmaskinen innan så är det att rekommendera. Du kommer att gå ner i vikt samtidigt som du har fruktansvärt kul! Vill man öka sin viktminskning ytterliggare så kan man spela tennis som killen gör i videon under. Han spelar med två Wii kontroller mot sig själv, lite korkat tycker jag, men värt att se.

Så för att du nu direkt inte ska tappa motivationen till att köpa ett nytt eller begagnat Wii så kan du göra det direkt via Tradera eller Blocket. Där är de billigast. När jag kollar nu så finns det ett Nintendo Wii med 5 spel och fyra kontroller för ynka 2100 kronor. Skynda och fynda och gör din träning roligare!

Läs även andra populära artiklar på denna sajten;

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar