Om oss på Kosten

Kosten.nu är en hälsosida där du kan läsa allt om hälsa och kost. Vi skriver artiklar om hur du ska träna på rätt sätt för att öka bl.a fettförbränningen eller för att bygga muskler. Du kan även läsa om olika träningsprodukter som vi har testat och recenserat, du hittar både bra och lite sämre produkter som du kan jämföra. Produkten eller kosttillskottet som vi har testat är testade av 1 eller 2 personer under samma period, utöver vad den ena eller den andra personen tycker om träningsprodukten så skriver vi en gemensam recention om produkten utifrån vad båda tyckte. Vill du ha information direkt när vi uppdaterar kosten.nu så kan prenumerera via RSS eller e-post som är helt gratis.

Vi söker just nu:

  • Testperson – Är du en aktiv människa som gillar att idrotta eller träna på gym så kanske du är den som vi söker. Du kommer att få testa en eller flera olika produkter från flera kända leverantörer av kosttillskott, berätta vem du är samt hur länge du har tränat så kanske du blir våran nya testperson av träningsprodukter.

Du kommer inte att få något betalt, men träningsprodukterna som du kommer att få testa kommer vi att stå för. Så om du ända är en aktiv människa så kanske du vill ha gratis produkter som vi betalar åt dig? Det enda du ska göra är att skriva en artikel om vad du tyckte om produkten och skicka in till oss efter att du testat den.

Kontakta oss om du är rätt person.

  • Skribent – Gillar du att skriva om kost, hälsa och träning eller om din personliga utveckling som människa så är det dig vi vill ha. Du kommer att få berätta för hundratals personer om det du vet / kan. Är du intresserad?

Kontakta oss direkt och publicera din egna artikel här på kosten.nu!

Sajten startades 29 maj 2009 av företaget Webbdo som underhåller och utvecklar webbsidor på Internet. Då dem själva har intresse om kost, träning och hälsa så tyckte dem att det var utmärkt att starta en sajt precis inom detta och namnet på webbsidan blev kosten. Företaget inriktar sig inte bara på kost, hälsa och träning, dem har även flera andra sidor som dem underhåller samt utvecklar för Internet användarna. Att vara en del av Internet och kunna skapa precis vad som helst som andra kan ta del av är någon som www.Webbdo.se älskar att göra.

Webbdo erbjuder bl a;

  • Webbhotell
  • Domänregistrering
  • Webbdesign
  • Sökmotoroptimering
  • Sökmarknadsföring

Vill du komma i kontakt med Webbdo så kan du kontakta oss på support(at)webbdo.se