// Arkiv

Kroppen

Denna kategorin har 21 artiklar i sig.

Snabba och långsamma kolhydrater i samband med styrketräning

Fakta om kolhydrater – långsamma och snabba. Vad gör dessa i kroppen vid styrketräning egentligen? Vi har svaret till dig i denna artikeln.

Ont under foten är ofta hälsporre

Om hälsporre Om du har fått ont under foten kanske du har drabbats av hälsporre. Hälsporre drabbas väldigt många av under vårkanten då man byter från vinterkängor till platta hårda skor. De hårda skorna saknar den mjuka fjädring som finns i kängorna, vilket gör att belastningen under foten ökar mycket och till slut får man […]

Definiera musklerna

Att deffa betyder att man strävar efter att definiera sin muskler på bästa sätt. För att nå dina mål bör du äta en balanserad kost med en hel del protein i olika former, trana varierat och förbränna fler kalorier än vad du får i dig. Träna med långsiktiga mål för att få bästa resultat.

Bitch tits

När en man börjar utveckla bröst kan det bero på många saker. Ofta handlar det om en hormonstörning eller en genetisk avvikelse där den förstnämnda ofta rättar till sig själv. Gynekomasti är genetiskt betingat och kan behöva bahandlas med medicin och kiruriska ingrepp kan bli aktuellt.

Sömn och träning

Att sova ordentligt och regelbundet är minst lika viktigt som att äta rätt när du vill få goda resultat av träningen. Sover du inte tillräkligt så kan kroppen istället bryta ner allt du arbetat för. Unna dig en tidig kväll och dröm om den fina och friska kroppen du kommer att få.

Kroppshållning

Att ha en god kroppshållning är inte bara snyggt utan också bra för din kropp. En dålig hållning är ofta resultatet av brist på träning av rygg och magmuskler.. Genom att stärka upp detta område och tänka på att sträcka på dig och se stolt ut så får du en snygg och imponerande hållning.

Motion och träning

Att motionera ska göra dig glad och det ska vara roligt. Blir du inte inspirerad av din motionsform så bör du göra något annat. Tänk på att det är inte bara motionen som göra att du når dina mål utan också, god och sund mat, sömn och ett hjärtligt skratt om dagen.

Jogging är bra för kroppen

Jogging är en av de vanligaste och mest effektiva träningsformerna som finns. Det enda du behöver är ett bar bra joggingskor och sen är det bara att ge sig ut. Du behöver inte hålla ett högt tempo eller vara ute i timmar för att få god kondition och öka fettförbränningen rejält.

Stretcha ryggen

Samhället vi lever idag gör att många har ont i ryggen. Det kan vara för att det finns många kontorsjobb som gör att många sitter ner eller på grund av någon sjukdom som gör att man inte kan röra sig så bra. Därför är det viktigt att träna-, och inte minst stretcha ryggen så att […]

Snygg kropp till sommaren?

För cirka 2 månader sen så skrev jag om hur man kan få en finare kropp till sommaren, och det är verkligen toppentips. Men det funkar ju som sagt inte för alla tråkigt nog. Så nu tänkte jag berätta lite mer om hur man kan få den där smalare looken på stranden utan att behöva […]