// Artikel om

Orka upp på morgonen

Tillagd i kategorin Hälsa

Jag är inte en av de som har svårt att komma upp på morgonen, man jag vet de som har det. Och dem lider av att de är så trötta och näst intill helt utmattade. Är du en sån person som gärna ligger kvar några timmar extra på helgerna när man är ledig, eller du kanske till och med skippar jobbet för att kunna sova ut? Jag vet att det finna de personerna som är precis så här, det skiter i allt, bara de får sova. Men så kan man ju inte leva, så nu tänkte jag i denna artikeln ta upp hur man kan orka upp på morgonen enklare!

Orka dra sig upp ur sängen när man måste gå till jobbet.
Jag vet att det kan vara riktigt plågsamt att behöva stiga upp på morgonen för att gå till jobbet. En del börjar sin arbetsdag vid 4-5 på morgonen medan andra kan “sova ut” till 7-8. Och det är plågsamt, speciellt om man inte trivs på jobbet man är på, då är det ännu jobbigare att gå upp. Men om man ska försöka att göra sin trötthet till sin fördel så kan man alltid kvällen innan förbereda alla de där sakerna man ska göra på morgonen. Kanske ska man plocka undan från kvällen innan eller förbereda frukost. Man kanske till och med måste brygga kaffe för att kunna vakna till. Men tänk om man skulle vara så smart att man gjorde detta kvällen innan hur tråkigt det än är, skulle inte det vara bättre? Jag skulle tro det va, så gör nu så att du förbereder allt nu ikväll. Sen i morgon så behöver du inte stressa. Du kan till och med ligga kvar 5-10 minuter längre i sängen, vore inte det skönt?

Varför ska man gå upp tidigt på helgerna?
En fråga man ska ställa till sig själv är varför man ska gå upp tidigare på helgerna. Och svaret är enkelt, man förbereder då sin kropp för att gå upp tidigt och då blir det inte så jobbigt när veckodagarna kommer. Testa och se själv, du kommer garanterat märka skillnad!

Andra relaterade artiklar om trötthet, jobb och orken till…

Diskutera artikeln genom att kommentara

2 Kommentarer till “Orka upp på morgonen”

  1. ja, brygg kaffet på kvällen och drick det kallt på morgonen 🙂

    Skriven av Robin | 12/09/2011, 16:04
  2. hej! jag bryr mig inte så mycket.. jag tycker inte det var just jag de här utan j ag har ju bara lite bsvårt att komma upp på morgonen inte som du skrev det..Men jag förstår ju att du skriver detför dom som vill veta och bryr sig men jag är inte en sån..Men jag ville bara skriva en liten komentar, ursäkta mig..:( Men det är ju bra du skriver för dom som vill veta, trevlig fortsatt helg!:)

    Skriven av Lisa miskowsky | 14/04/2012, 10:42

Skriv en kommentar