// Artikel om

Professionell kroppsbyggare

Tillagd i kategorin Muskler, Övningar, Träning

En kille som inte är liten är Johnnie Jackson som är professionell kroppsbyggare i världsklass. Så vitt jag vet så tjänar han pengar på att tävla i bodybuilding samt så finns han med på en del omslag i träningsböcker. Är det din dröm också att bli som han? Då får du jobba lite hårdare än vad du troligtvis gör idag, se filmen under hur han styrketränar.

Som du kan se så är det ingen liten kille inte. För att visa lite till om Johnnie Jackson så kommer här en video till med han där han är rejält uppumpad! I filmen kan man höra hans tränare peppar honom, vilket nästan är ett måste för att få den där lilla energikicken till att orka mer.

Jag har kollat på flera klipp men han på youtube och dessa två gillar jag främst med honom. Kanske inte han är så känd för alla som läser denna artikeln, men en professionell styrkelyftare känner ni till och hans namn är Arnold Schwarzenegger. Tråkigt nog så hade han sin karriär för flera år sen, idag är han guvernör i USA trotts att han ursprungligen inte är från det landet. Följer du länken till Arnold över så kan du se bilder på hur han ser ut idag, det är inte alls likt honom som vi är vana att se han med stora muskler på vita duken.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar