// Artikel om

Skapa mål för 2010

Tillagd i kategorin Allmänt, Hälsa, Kost, Träning

Jag är helt övertygad om att det går mycket lättare att utföra saker om man skapar mål eller gör en lista på saker som man vill uppnå. Det är inte bara när det kommer till fritiden, utan även jobb och andra saker som man vill göra. Så har du exempelvis mål om att gå ner i vikt så gör då en lista på hur lång tid det ska ta samt hur mycket du vill vikt du vill tappa. Denna listan eller måluppgiften ska du sätta upp på en plats så du ser den flera gånger per dag. Kylskåpet eller vid ytterdörren är två bra exempel. Då ser du vad du ska uppnå och påminns av det. Det är då större sannolikhet att du verkligen klarar av det än om du inte gör det.

Men vikten, ska man bara göra detta och sen så går man ner i vikt?
Nej, riktigt så enkelt är det inte. Man måste ha en stark vilja, man måste ändra sina kostvanor och slänga ut allt onyttigt ur huset. Minns ni artikeln jag skrev i slutet av 2009 om mina 5 gratis tips för viktminskning? Det är en väldigt kort artikel men samtidigt väldigt bra. Följer du den så kommer du garanterat att tappa kilon och kunna uppnå dina mål för 2010.

Det är inte bara vikten som man kan sätta upp mål för.
Kanske är du en väldigt lat person som gärna ligger på soffan och helst av allt så skulle du inte vilja göra något för att tjäna pengar. Du vill häldre att andra ska jobba för dig, eller har jag fel? Då kanske du ska sätta upp mål för att bli en piggare och mer alert person. Eller kanske att du ska ut och motionera eller gå ner en runda till gymmet ett par gånger i veckan.
Som du ser så finns det hur mycket som helt man kan göra. Det gäller bara att ha den där viljan och orken till att göra det. Inget är omöjligt enligt mig, har andra gjort det så kan även du göra det! Tror du inte på detta med att sätta upp mål så kommer du aldrig att lyckas. Du har då redan bestämt dig för att misslyckas. Och fine, det är ditt liv ingen annans!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar