// Artikel om

Småäter du också?

Tillagd i kategorin Kost

Det största problemet till att man går upp i vikt är för att man småäter mellan varje måltid. Att man måste ta en fika mitt på dagen för att man alltid har gjort det innan. Men om verkligen vill banta eller bara går ner några kilon i vikt så måste man sluta med detta. Det går inte att äta lite då och då, man ska äta på bestämda tider och inte en kaka mitt på dagen. Så hur ska du göra för att sluta småäta varje dag?

Det finns flera saker man kan göra för att stoppa suget efter mer mat. Ett av de är att äta mycket mat, och då menar jag inte onyttigt. GI mat är perfekt för den som vill slippa suget efter mer. Kosten som ingår i den metoden är extremt bra och nyttig. Det gäller att äta precis efter de “reglerna”som metoden bygger på. Man får inte avvika! Det finns även program som man kan ansluta sig till för att få bort extra kilon från kroppen, och ett av de är viktväktarna. Det är en dyr kurs men också en kurs som fungerar. Det är roligare och man får mer motivation då man inte är ensam om att bränna fett. Man blir peppad av varandra!

Dessa tipsen ovanför är de som jag tipsar dig om idag. Det finns förstås en massa andra beprövade metoder för att motstå frestelsen av att småäta. Vill du ha redan på de så rekommenderar jag dig att börja prenumerera via e-post eller i din RSS-läsare. Du gör detta genom att klicka på “senaste nytt” i menyn över

Andra populära artiklar från oss.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar