// Artikel om

Snygg kropp till sommaren?

Tillagd i kategorin Kost, Kroppen

För cirka 2 månader sen så skrev jag om hur man kan få en finare kropp till sommaren, och det är verkligen toppentips. Men det funkar ju som sagt inte för alla tråkigt nog. Så nu tänkte jag berätta lite mer om hur man kan få den där smalare looken på stranden utan att behöva gömma sig i handduken!

Först och främst så måste man skapa mål, och för din del så utgår jag ifrån att du vill gå ner i vikt! Då kan du exempelvis först börja fundera på vad det är som gör att du fått den storleken på din kropp från början. Har det varit att du ätit ohälsosamt som snabbmat eller kan det vara allt det där små ätandet med chips och godis? Det är bara du själv som kan veta detta, vet du inte det själv så kanske det finns någon annan i hushållet som du kan fråga om din övervikt. Det kanske är lite pinsamt, men om du vill förlora vikten så bör du göra detta omgående!

När väl detta är klart så kan vi gå över till nästa steg, och det är att undvika dessa fallgroparna med att äta det som du gått upp i vikt av innan. Så det du nu bör göra är att slänga allt, även om du tycker att du förlora pengar på det för att det kostar pengar. Det är många som hoppar över detta momentet, och då har det visat sig att de äter upp det istället för att dem har det hemma. Men om man slänger det så kan man ju inte äta onyttigt, och då går man inte upp i vikt. Så det du bör satsa på för att få en snygg kropp till sommaren är att göra som jag rekommenderar!

Hur är det egentligen med motionen?
Brukar du vara aktiv och ta en promenad på 30-60 minuter per dag? Om inte så bör du börja gör det nu. För det gör dig bra gott att rör på dig. Du kommer att känna dig mer glad och vara mer positiv om du motionera lite då och då. 1 gång per dag i minst 30 minuter är att rekommendera! För då kan du som sagt gå dig smal när din känsla är positiv!

Dessa var tipsen för i dag, använd dig av dem för att bli smalare till sommaren. Det finns dock inga garantier, för det är alltid upp till dig i slutändan. Du måste tro på dig själv, gör du inte det så kommer du inte att klara det!

Om du tyckte om denna artikeln så måste jag även rekommendera dessa under…

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar