// Artikel om

Spikmattan hjälper mot värk

Tillagd i kategorin Skador

Den otroliga spikmattan Shakti har hjälpt mig mot min värk i ryggen så den var värd varenda krona som jag la ut på den! Jag har tidigare skrivit om min skada i ryggen där jag berättade att med en viss övning några gånger i veckan kunde få bort min värk, men dock inte helt! Men genom att ligga på min nyinköpta spikmatta med över 6000 plastpiggar i ryggen så hjälper det faktiskt mot min stelhet och onda rygg.

Jag brukar ligga på den varannan kväll framför tv:n då jag ändå inte gör något mer än att kolla på film. Ibland, häromkvällen faktiskt så somnade jag på den medans jag låg och försökte sova i sängen. Rätt konstigt för att den gör till viss del ont att ligga på i början. Efter cirka 10 minuter så kommer det en varm skön känsla i ryggen som gjorde att jag somnade! Dagen efter så kände jag inte av min värk i ryggen vilket är väldigt skönt!

Beställ din Shakti spikmatta från webbshopparna under

Gymgrossisten.com

Bodystore

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar