// Artikel om

Superdieten som fungerar

Tillagd i kategorin Kost

Börjar ångesten komma krypande nu när sommaren är här på grund av vikten? Då kanske det är dags att börja med en superdiet så att man kan gå ner ett par kilon innan semestern, eller i alla fall så att man vågar visa sig utan tröja på stranden…

Jag vet att det är flera stycken som letar efter magiska vikminskningsmetoder eller supersnabba viktminskningsprogram. Men grejen är den att det inte finns! Det enda som man kan göra för att bli av med övervikten snabbt är att genomgå en fettsugning. Dock så är detta inte att rekommendera innan man har provat alla andra dieter och viktmetoder för att gå ner i vikt. Så därför tänkte jag tipsa om superdieten som fungerar för alla som är seriösa och vill gå ner i vikt på ett nyttigt sätt. Det är en 14 dagars kur till att börja med, fungerar det på dig så kommer du att tappa kilon efter kilon för varje vecka som går. Men dock så är detta ingen vanlig diet, utan den är framställd av Renates. Därför heter den Renate Cerljens Dietpaket som är en perfekt sammansättning av kosttillskott för att maximera viktminskningen. På sajten kan man läsa hur man ska äta till frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag.

Som du ser så är det flera tillfällen som man ska äta på, detta för att hålla förbränningen i kroppen uppe och för att hålla magen igång. Så detta är att rekommendera som superdiet för att komma i form till semestern. Dock så måste jag varna alla er som lyckas med att gå ner i vikt! Det svåra är inte att gå ner, utan att hålla kvar sin vikt när man slutat med dieten. För dig som inte vet hur man gör detta så kan jag rekommendera att läsa artikeln om hur man behåller sin form under sommaren.

En annan sak man kan göra för att få kontroll är att äta måltidsersättare som innehåller en perfekt mängd näring som man behöver varje dag. Då rekommenderar jag Quick Diet Complete som kostar 399 kronor på Gymgrossisten. Det är en billig och bra produkt för den som vill testa en superdiet som fungerar!

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Superdieten som fungerar”

  1. Är det okej att en 13 åring med längden 1.72 och vikten 81 kan köra denna diet?
    Just nu äter jag ingenting, som för det mesta beror på min ångest och mina problem med hälsan. Jag kan inte äta eftersom jag har fått en liten magsäck, Maten är inget problem för mig utan det är träningen. Eftersom jag har magkatarr och ångest är jag seg i lederna och blir trött snabbare, men nu har mamma köpte en motionscykel som jag kör minst 30 min per dag och ska försöka bränna 300 kalorier per dag. Jag HATAR min kropp, jag tycker att jag inte egentligen ska ha denna kropp jag förskänar inte denna smärtan som 13åring. Ibland vill jag bara dö. Men jag vet att det kommer bli bättre, Somsagt är det okej att vara så ung och köra denna diet eftersom det inte stod en speciell ålder i texten.

    Skriven av Klara | 27/07/2018, 19:57

Skriv en kommentar