// Artikel om

Svenskt kosttillskott till bra pris

Tillagd i kategorin Kosttillskott

Sveriges största leverantör av kosttillskott har dem billigaste priserna på Internet. Vi har jämfört flera av dem större webbshopparna som säljer produkter till dem som tränar. Ska du ha prestationshöjare, protein, muskelökande eller fettförbrännande kosttillskott så är Gymgrossisten tillsammans med Bodystore dem billigaste på nätet. Detta är främst för att de är dem 2 största butikerna som ägs av samma ägare.

Dem kan även pressa ner priserna för att dem säljer flesta och mest i hela norden, för dem tjänar ändå pengar. De lite mindre webbshopparna kan inte riktigt vara med och slåss om dem låga priserna för att dem säljer alldeles för lite träningsprodukter till privatpersoner. Skulle dem sänka priset på sina produkter så skulle dem antagligen inte tjäna så mycket pengar som dem gör idag.

Vi har använt pricerunner och prisjakt när vi har jämfört olika kosttillskott och på nästan alla produkterna som vi jämfört så har Gymgrossisten och Bodystore haft dem bästa priserna.

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Svenskt kosttillskott till bra pris”

  1. Har best flera gånger från GG tycker inte att dom är ngt speciellt fick sist fel smak och det var massa strul att byta. Har däremot best från flera mindre webb shoppar tex Styrkadirekt dom har bra priser och böd på Creatine gratis !!

    Peter

    Skriven av Peter | 02/10/2009, 14:33

Skriv en kommentar