// Artikel om

Träna hemma, enkla övningar

Tillagd i kategorin Övningar, Träning

Jag vet att det är många prenumeranter som vill ha information om övningar som man kan göra hemma. De ska helst vara lätta och inte allt för jobbiga, för då kan det hända att den “lata” personen väljer att hoppa över träningen. Så i specialartikeln tänkte jag ta upp ett par övningar som inte tar mer än 8 minuter tillsammans att utföra per dag. Följer du dessa så kommer din mage att bli smalare, din hälsa att bli bättre och framförallt så kommer du att göra en rejäl viktminskning på din kropp.

För att inspirera dig lite mer och för att det ska bli roligare att träna så kan du se på denna videon under. Den visar ett flertal övningar som man kan utföra i hemmet. Denna videon är till för dig som vill bränna bort fettet samt för att bygga muskler, rekommenderas starkt om du vill komma igång med träningen hemma. Du bör kolla igenom hela och titta noga på hur man utför övningarna, annars kan skador uppkomma om man tränar fel.

Visst var det många övningar som är väldigt bra att använda sig av? Nu var ju inte denna filmen riktad till dig som bara vill förlora fett, utan det var till både viktminskning och muskelbyggande övningar. Om du vill så kan du ta en titt på videon under som hjälper dig som enbart vill gå ner i vikt. Videon visar övningar som endast tar 4 minuter per dag att genomföra, och det har du väl tid att avvara för att göra en viktreducering?

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Träna hemma, enkla övningar”

  1. Jätte bra artikel!
    Tror att väldigt många kan inspireras och känna suget efter träning igen efter att sätt hur enkelt det kan vara med träning.

    Skriven av malin | 03/05/2011, 10:59

Skriv en kommentar