// Artikel om

Träna på rätt sätt

Tillagd i kategorin Muskler, Träning, Vikt

När det kommer till träningen så är det viktigt att träna på rätt sätt, annars kan det bli helt fel. Det finns olika träningssätt för olika slags mål. Ska du gå ner i vikt så måste du träna på ett visst sätt eller om du ska bygga muskler så måste du träna på ett annat sätt. Det är väldigt viktigt att veta detta innan du börja träna, annars så kan det bli lite “galet”.

En del tränar som jag själv gjorde från början, för att må bra och hålla sig i form. Och det som är det bästa med detta är att man nästan kan äta precis vad som helst ( varigerad kost) så att man inte bara sitter framför soffan och stoppar i sig en massa godis eller chips exempelvis. Men nu är jag inte den som äter så värst mycket onyttigt, jag försöker att hålla mig till en bra och hälsosam kost. Jag började inte träna för att jag var överviktig som många gör idag för att dem har ätit för mycket av det goda. 🙂

Så hur gör man nu för att träna på rätt sätt?
Du ska helt klart läsa en bok om träning eller träna med någon som redan är erfaren. Du kan också bli en aktiv prenumerant för att ta del av våra tips om hur du ska träna rätt (Bli prenumerant).

Ska du gå ner i vikt så är det viktigt att veta hur du på enklaste sättet ska blir av med din vikt, gör du fel så kan du faktiskt gå upp i vikt utan att du behöver äta mer än du redan gör idag. Och det vill du väl inte?

Ska du bygga muskler så vill du väl inte förstöra din muskler som du redan har idag? Det kan du göra om du tränar fel.

Det vi vill säga med detta är att om du bli prenumerant, som idag är kostnadsfritt så kommer vi att hjälpa dig med dessa frågorna. Vi har redan flera stycken som med våran hjälp har uppnått sina mål samt börjat träna på rätt sätt.

Bli prenumernat kostnadsfritt