// Artikel om

Träningsblogg

Tillagd i kategorin Allmänt

Idag finns det flera tusen olika träningsbloggar, en del skriver precis som jag gör på denna medan andra skriver om annat. Man får ju säga att det är ett väldigt brett ämne där intresset och läsarna finns i en stor skala. Då denna bloggen, kosten.nu handlar om kost, hälsa och träning så kan man ändå skriva så mycket mer. Jag fördjupar mig riktigt i dessa tre ämnena och jag gör det framförallt för att jag tycker det är kul! Annars så hade jag aldrig varit så aktiv som jag är på denna bloggen med att skriva om detta.

En julklapp från mig och mitt företag!
Då jag Philip som driver denna bloggen även har ett företag som heter Webbdo så skulle jag vilja ge er läsare en liten julklapp. Julklappen kanske man inte kan kalla att det är en julklapp, men den ger dig som vill ha ett webbhotell lite billigare server plats. Du får just nu 50% rabatt på webbhotell från Webbdo om du ange bonuskoden “kosten” i formuläret på beställningssidan. Erbjudandet gäller året 2009 ut, så den första januari 2010 slutar erbjudandet att gälla.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill starta en träningsblogg eller en blogg som handlar om något annat, du väljer själv! Vill du så kan du även registrera ett domännamn som är passande till det som du ska använda webbhotellet till. Så ta chansen om du verkligen vill ha ett bra och billigt webbhotell för din hemsida eller blogg. 50% kommer att dras av direkt på fakturan som kommer skickas till dig! Om det är något du undrar över om detta erbjudandet eller något av mina andra tjänster så är du välkommen att kontakta mig via kundtjänst på Webbdo! Jag finns nästan alltid på plats, så du kommer att få svar snabbt, antingen via e-post eller telefon.

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Träningsblogg”

  1. Gojibär är definitivt en av mina favoriter inom superfood.
    Äter varje dag och är övertygad om att det gör mig piggare.
    Har provat många typer av gojibär, ett tips är goforlife.se

    Hälsningar Peder

    Skriven av Peder | 15/01/2010, 11:49

Skriv en kommentar