// Artikel om

Träningskläder man trivs med

Tillagd i kategorin Träningskläder

Har du rätt sorts träningskläder när du är på gymmet, motionerar eller joggar? Har du inte det så kan det spelar en väldigt stor roll om du ska träna en dag eller hoppa över den. Det jag menar är att det blir mycket roligare att träna i rätt sorts kläder. Speciellt om de är helt ny produkter som du har köpt. Vill du skapa mer motivation till att träna så rekommenderar jag dig starkt att köpa nya träningskläder, jag gjorde det nu i veckan och det är roligare och trevligare att bära nya saker.

Var hittar man kläder?

Gymgrossisten har ett stort utbud av nya kläder i alla storlekar! Beställ hem ett träningssett och prova hemma, passar det inte så kan du skicka tillbaka och begära en ny storlek! Beställ byxor, tröja, strumpor, mössor eller varför inte ett par träningshandskar så att du inte sliter ut dina dyrbara händer? Jag beställer alltid mina saker på Gymgrossisten, både kläder och träningsprodukter. De är absolut de bästa inom denna branschen och jag skulle inte få för mig att byta webbshop!

Diskutera artikeln genom att kommentara

2 Kommentarer till “Träningskläder man trivs med”

  1. Hej!

    Jag skulle rekommenderar raka motsattsen! Träna i dina inslitna träningskläder, att resonera som artikelförfattaren leder,enligt mig, bara till mindre träning och mer kläd-shopping. Man ska träna för att man gillar det, jag ser alldeless för många primadonnor som springer runt på gymet och visar sina nya träningsskor istället för att träna. Dessa står och pratar i 10 minuter mellan sina sett vilket leder till att vi som vill träna inte får det. Sök inte vänner på gymet, träna på gymet.

    Skriven av Hardcore | 07/02/2010, 22:57
  2. Till en viss del kan jag hålla med här, men det är även väldigt viktigt att man trivs i sina kläder. Att gå ner med hål i kläderna eller kläder som inte passar är inget att rekommendera, det blir inställ negativt och kan medföra att man inte tränar alls.

    Skriven av admin | 08/02/2010, 09:27

Skriv en kommentar