// Artikel om

Uppdateringar på Kosten

Tillagd i kategorin Nyheter

Vi vill tacka alla som har gett oss stöd sedan starten (1 månadesen) av denna sajten. Kosten har drygt 55 unika besökare per dag. För cirka 1/2 månadsen var det runt 30 besökare per dag, det är en ökning med nästan 100% vilket än mycket bra.

Vårt forum öppnar snart upp sina dörrar!
Vi kommer snart att öppna ett forum här på kosten där du som användare kan ställa / svara på frågor inom hälsa, träning och kost. Vi hoppas att så många som möjligt kommer att vara delaktiga i detta då det finns många frågor som man kanske skulle vilja ha svar på.

Vi som skriver artiklarna jobbar på Webbdo som är ett webbutvecklingsföretag som snart kommer att lancera sin nya webbsida. Anledningen till att vi har startat Kosten.nu är för att vi själva har intresse av kost, träning och hälsa och som vi vet att många andra även har i hela världen. Genom att vi skriver artiklar inom detta så lär vi ut och lär oss själva mer om detta området vilket vi tycker är väldigt kul.

Har du några synpunkter på våra artiklar så ska absolut kontakta oss, vi är alltid intresserade av att utveckla och förbättra våran sajt.

Vi söker just nu scribenter som är intresserade av kost, träning eller hälsa och som skulle vilja skriva artiklar här på kosten inom detta område. Vi vill även ha 1-2 testperson (er) som kan tänka sig att testa samt recensera kosttillskott. Vi bjuder då på kosttillskottet om du skriver en utförlig recention om vad du tyckte om ett visst kosttillskott. Läs mer om detta på http://www.kosten.nu/om-oss/

// Kosten.nu

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar