// Artikel om

Utomlands för återhämtning

Tillagd i kategorin Hälsa

Alla förtjänar någon gång att resa utomlands tycker jag. Man blir uppvilad och får nya krafter när man kommer hem till att börja jobba mer effektivt. Jag som skriver denna artikeln befinner mig just nu i Kina / Hongkong och jag ska flyga till Thailand om 2 dagar och vara där i 1 vecka! Det har varit en underbar semester hittills och bättre kommer det bara att bli när jag reser till varma stränder i sköna Thailand.

Jag har som vana att resa utomlands för att vila upp mig minst 2 gånger per år, så hade det varit i över 5 år nu. Och visst så kostar det pengar, men jag jobbar mycket heldre över 2 timmar i veckan för att kunna åka på semester 1-2 ggr per år i stället för att inte göra det. Eller vad tycker du?

Denna artikeln skrev jag för cirka 2 veckor sen, så tro inte att jag jobbar när jag är på semester! Jag ställde in mitt bloggverktyg på att automatiskt publicera denna artikeln denna dagen som är den första dagen detta året. Så ett gott nytt år på er alla!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar