// Artikel om

Vaccinet – Jag tog det

Tillagd i kategorin Hälsa

Igår den 25 / 11 – 09 tog jag vaccinet mot svininfluensan. Det är nu exakt 21 timmar sen och jag känner inga biverkningar förutom att jag har ont i armen. Det känns som träningsvärk fast lite värre. Men i det stora hela så tyckte jag inte att det var så farligt. Jag har alltid haft forbi för sprutor och blod men inte denna gången. Min flickvän sa att jag var lite blek när jag kom ut men annars så var det ingen fara.

Har du tagit vaccinet mot svininfluensan för att skydda dig? Det är allt mer personer som väljer att ta vaccinet trotts alla biverkningar som finns. Jag tog det för att skydda andra och mig själv. Hade jag fått influensan och inte själv blivit dålig av den men smittat någon annan som blev det skulle jag klandra mig själv resten av livet. Och om denna personen skulle avlida så skulle jag må riktigt dåligt, därför välde jag att ta vaccinet!

Det bör du också göra!

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar