// Artikel om

Variera kosten

Tillagd i kategorin Kost

Det finns de som äter samma kost dag in och dag ut. De kanske tror att de mår bra genom att äta sin favoritmat men kroppen mår otroligt dåligt, även fast den inte visar det. För att en kropp ska funka korrekt måste den ha alla ämnen, även såna ämnen som finns i mat man inte tycker om. Vet man med sig att man exempelvis inte får i sig vitaminer så kan man ta detta vid sidan om sin vanliga kost i extra kosttillskott. Alla delar är viktiga som protein, fett, kolhydrater, vitaminer och även socker och salt i rätt mängder.

Varierar man sin kost så får man i det mesta, även onyttig mat som snabbmat kan vara bra ibland. Pizza som många tror är så onyttigt kan innehålla de ämnena som kroppen behöver, så den kan vara mer nyttig än ohälsosam. Se nu till att stoppa i dig mat som inte är så gott för din kropps skull. Efter ett tag kommer du känna att du har mer energi och orkar mer än du troligtvis gör idag om du äter samma mat hela tiden.

Läs mer artiklar om kost

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Variera kosten”

  1. Hej!
    Jag skriver en uppgift och jag vill att bli säker på er information för att jag tyckte mycket om det här ämnet som ni sprider och jag vill gärna veta viken författare som har skrivet den här artikeln och vem är han/hon?
    För att min uppgift behöver det.
    Tack och hej!

    Skriven av nahrain | 05/05/2016, 11:26

Skriv en kommentar