// Artikel om

Viktigt med kosttillskott

Tillagd i kategorin Kost, Kosttillskott

Många som precis har börjat styrketräna men även de som gjort det i flera år tror inte att man behöver kosttillskott. Men jag kan säga dig som fortfarande tror detta att till 98% så behöver kroppen detta, det finns inga genvägar att ta! Den som tror att han/hon får i sig alla näringsämnen och annat direkt från kosten tror fel. Det får man inte, om man inte äter nästan hela tiden. Men då är risken att man blir överviktig stor!

Jag kan säga helt ärligt att jag inte hade klarat mig utan att äta kosttillskott, min kropp kan inte få i sig alla mineraler, vitaminer för att kunna byggas upp igen efter träningen. Och jag tror inte att någon annan kan säga till 100% att de inte behöver ett tillskott. Varje dag innan jag går till träningen så intar jag både kolhydrater och protein, vanlig fall ifrån Gainer PRO eller super gainer. Det kan även hända att jag tar något uppiggande som en energidryck eller dricker en extra stor kopp kaffe från min kaffemaskin.

Det är viktigt att förse sin kropp med ett extra tillskott som kosttillskott för att den ska kunna repareras och byggas upp större efter styrketräning. Annars så är risken stor att man inte blir större då kroppen tar andra energikällor som att ta energi direkt från musklerna. Och då blir de mindre, och detta vill man inte, eller? Så se till att köpa kosttillskott så att din kropp blir större och inte mindre.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar