// Artikel om

ViktVäktarna

Tillagd i kategorin Hälsa, Kost

Funkar ViktVäktarna eller är det bara något som man har blivit tillsagd? Självklart fungerar det, att räkna ut points är både roligt och får dig att gå ner i vikt! Dieten går i det stora hela ut på att äta så lite onyttigt som möjligt för att hålla sina points inom gränsen. Du får absolut inte gå över på de antal poängen som du har. Hoppa över skräpmat och livsmedel som innehåller mycket socker, för där springer dina points iväg.

Sedan i början av 1963 i New York har viktväktarna funnits, metoden kom sedan till Sverige efter att ha gjort revolution i USA 1972. En viktväktare försöker i det stora hela att undvika energirik mat, småätandet håller man inte heller på med. Mat som man bör äta är, grönsaker, baljväxter, frukt, nötter, frön, kött, fisk, ägg, flytande fetter, magra mejeriprodukter och fullkornsprodukter. Gör man det så kan man räkna in sig att vara en av viktväktarna. Du kanske redan äter det idag, bara att du inte räknar dina points? Börja räkna pointsen också så kommer du garanterat tycka det bli roligare och du kommer att gå ner betydligt mycket mer i vikt!

Finns det någon risk med denna metoden?
Enligt forskning och från alla människor som har testat viktväktarna så finns det inga risker. Du går ner i vikt om du är överviktigt vilket gör att du kommer att leva ett hälsosammare liv. Och troligtvis några år längre än du skulle ha gjort om du inte börjat med metoden.

Så börjar du med ViktVäktarna!
För att börja med viktväktarna (VV) så måste du går på ett möte som hålls av arrangörerna. Se var mötena arrangeras och gå med på en angiven tid.

Priset för att få vara med och kalla sig en viktväktare!

  • Veckoavgift:  120:-
  • Månadsmedlemskap: 350:-
  • En månads förköp: 380:-

Det finns även möjlighet till företag att ansluta sig i en hel grupp. Det blir då roligare att börja samt så skapar det mer motivation om det är en hel grupp. Detta kostar då 39 900 kronor + moms. Och det är då en grundkurs där 20 personer kan delta! Så om du verkligen har svårt för att gå ner i vikt på egen hand så är detta något för dig. Det fungerar på andra så varför skulle det inte göra det på dig? Gå mer ViktVäktarna redan idag och nå ner till din idealvikt.

Diskutera artikeln genom att kommentara

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar