// Artikel om

Vitaminer för kroppen

Tillagd i kategorin Hälsa, Kost

Fler och fler börjar nu inse hur pass viktiga vitaminer är för kroppen. Frukter, bär samt andra nyttiga hälsoprodukter äts numera av fler personer, om man jämför för bara några årsen. För de som vet att de inte äter ämnen som innehåller kroppens dagliga behov av A-, D-, E-, K- och C-vitaminer bör äta kosttillskott som innehåller detta. Kosttillskottet säljs i alla mataffärer runt om i hela Sverige. Jag själv, som skriver denna artikeln är inte duktig på att stoppa i mig alla viktiga vitaminer och mineraler. Därför dricker jag så kallade brustabletter som innehåller kroppens dagliga behov av detta. Företaget som ligger bakom detta heter, Multiplex, ibland använder jag även kosttillskott från Friggs som är väldigt bra också.

Friggs innehåller det bästa. Deras produkt Multiman innehåller 13 vitaminer och 9 mineraler vilket är riktigt bra om man inte får i sig detta från den vanliga maten. Jag köpte den på Konsum för under 30 kronor, gör du det också om du inte får i din all näring som du behöver. Koncentrationsförmågan blir bättre, mer pigg och alert samt man mår mycket bättre hela tiden. För under trettio kronor kan man nästan få ett helt nytt liv men nyttiga mineraler och vitaminer. Prova du också, det ända som kan hända är att du mår bättre!

Diskutera artikeln genom att kommentara

En kommentar till “Vitaminer för kroppen”

  1. Fan vilken jävla reklam :P.. Hur mycket betalade de dig för det här? Nog för att det är bra, men inte känner man sig som en ny människa.

    Skriven av Robb | 20/07/2010, 17:32

Skriv en kommentar