// Artikel om

Whey-100 protein

Tillagd i kategorin Fettförbränning, Protein, Träningsprodukter

Whey-100 från Star Nutrition är deras andra kvalitet´s protein för dig som vill bygga muskler och bränna bort onyttigt fett på kroppen. Proteinet är nästan helt fritt från kolhydrater och är en riktig storsäljare på nätet. Vi har testat 4 kg av detta proteinet i 30 dagar och kommit fram till riktigt bra resultat. Nedanför kan du läsa mer om vårat test för denna produkten.

Innehåll per portion av Whey-100

 • Kalorier: 105 kcal
 • Protein: 25 g
 • Fett: 0,05 g
 • Kolhydrater: 0,1 g

Information om personen som testat produkten

 • Kön: Man
 • ålder: 22 år
 • Vikt: 81 kg
 • Tränat i: 4 år
 • Annat kosttillskott under testperioden: Kreatin
 • Intag av Whey-100: 1,5 skopa, 3 ggr per dag i 30 dagar
 • Ätit under träningsperioden: Husmanskost

Intaget av Whey-100 under träningsperioden
Precis som det står på proteinets förpackning så har intaget varit 1,5 skopa (0,75 dl). Jag har även maximerat för att få bästa effekt tagit detta 3 gånger om dagen. Morgon och kvällen samt en precis efter träningspasset på gymmet. Under tiden så har jag skippat att äta onyttig mat som exempelvis snabbmat, godis, chips osv. Det är för att inte dra åt sig annat onyttigt fett eller socker, för jag vill ju bränna fett samtidigt som jag vill öka i muskelmassa.

Effekten av att har provat Whey-100 i 30 dagar
Det som jag var ute efter när jag drack denna protein drinken var att gå upp i vikt men samtidigt bränna bort fett från kroppen. Som dem flesta redan vet så väger muskler mer än fett så därför har det inte varit fett som jag gått upp i vikt av. Min vikt innan jag började med Whey-100 var 81 kg, nu väger jag efter cirka 30 dagar 83 kg. Detta är possitivt, jag ser en liten skillnad på muskelmassan på kroppen, jag har även ökat i alla träningsövningar sedan jag började med proteinet.

Sammanfattning av kosttillskottet som jag provat
Jag kommer helt klart att köpa Whey-100 igen, det är verkligen ett kosttillskott att rekommendera för dig som vill bygga muskler och samtidigt bränna bort fett. Det är mycket bättre än Whey-80 proteinet som jag även har testat för någon månadsen, dock lite dyrare.
När jag hade provat Whey-100 i 30 dagar så var jag bara tvungen att kolla mina värden, detta gjorde jag genom att ta ett blodprov. Blodprovet visade dock att jag hade för mycket protein i blodet samt för hög halt av vitamin D. Det behöver inte bero på proteinet, det kan vara att jag även åt en hel del tonfisk under denna träningsperioden. Och tonfisk är rikt på protein så därav kan det varit de som sköt upp den lite för höga halten av protein. Så för dig som ska testa Whey-100 borde inte äta mer protein än vad som ingår i en vanlig husmanskost.

Här kan du köpa Whey-100

 • Gymgrossisten
  Pris 1: 1 kg 269 kronor
  Pris 2: 4 kg 989 kronor
  Smaker: Vanilj, choklad, hallon, jordgubb, white chocolate mousse samt naturell.
 • Bodystore
  Pris 1: 1 kg 269 kronor
  Pris 2: 4 kg 989 kronor
  Smaker: Vanilj, choklad, hallon, jordgubb, white chocolate mousse samt naturell.

Diskutera artikeln genom att kommentara

5 Kommentarer till “Whey-100 protein”

 1. Efter träningpasset ska du ha i dig en Gainer, då du behöver kolhydrater. Du kommer inte öka några muskler.

  Skriven av F | 01/11/2009, 11:55
 2. Kolhydrater behövs väl främst om man ska använda den muskeln igen ganska snart vilket är ganska dumt ur muskelbyggning och återhämtningssyfte (att använda den muskeln igen alltså). Protein eller allra helst essentiella aminosyror som iof är protein i en viss form är väl det första du vill ha i dig efter träningen.

  Skriven av Martin | 10/05/2011, 22:16
 3. Ja man ska gärna ta en gainer efter träningen, då du ska ha överskott av snabba kolhydrater gentemot proteinet direkt efter träningen.

  Detta beror på att du måste fylla på med bränsle eftersom du är tom med energi i kroppen får den inte de så bryter du bara ner kroppen i längden och har svårt att bygga muskler.

  En gainer gärna spetsad med lite whey100, en banan, 2dl juice, och en hel del vatten.

  En bra sammanhållning efter träning men den riktiga måltiden ca 1-2h efter träningen är minst lika viktig glöm inte de.!

  Skriven av Jakob | 17/08/2011, 14:42
 4. Tackar för den informationen Jakob!

  Skriven av admin | 29/08/2011, 15:09
 5. Jag är lite ny i hela den här tränings världen!
  Har styrketränat i 6 månader nu. Tränar 4 pass i veckan.
  Vill nu börja ta ett kosttillskott för att hjälpa till med träningen. Har då läst här och på andra sidor o jag undrar vad ni skulle recomendera mig för att gå upp i muskelmassa och bränna mer fett. Vill inte bli bodybuilder stor bara få fram välmarkerande muskler på en smal kropp. Whey-100 verkar ju vara ett bra alternativ men så läste jag om V12 Turbo som dom också rekomenderar här.Vilket är prestations höjande och bränner fett. Men är inte en protein produkt viket verkar vara viktigt. Vad ska jag göra? Ska jag ta båda två? Eller väljer jag ett och i så fall vilket?

  Tack!

  Skriven av Carl | 23/01/2012, 22:11

Skriv en kommentar